Afbeelding
Foto:

Frisse start speelotheek

HUISSEN - Na de drukbezochte zaterdagen in de vakantie start de speelotheek met ingang van woensdag 30 augustus weer met de gebruikelijke openingstijden.

"Onze vrijwilligers hebben deze vakantie niet stilgezeten en hebben het speelgoed weer schoongemaakt en/of gerepareerd. Tevens is er nieuw speelgoed ingekocht wat vanaf 6 september geleend kan worden. Op bijgaande foto staat een deel hiervan afgebeeld, zoals een éénwielfiets, kruiptunnel, springstok, loopauto, racebaan Little people, wasserette, voelmemo, een voelbox en speelgoed van Playmobil. Leuk speelgoed voor kids van 2 - 9 jaar. Wist u dat wij ook themadozen uitlenen? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een ziekenhuisopname, ridderspelen en prinsessen?"

De speelotheek wordt draaiende gehouden door vrijwilligers, maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken! Indien u zich geroepen voelt, kunt u contact opnemen met Ina Rotteveel (3253096) of via ons mailadres; speelotheekhuissen@gmail.com.

"Op 9 september staan wij met een kraam bij Lingewaard Uit in Huissen. Verenigingen en stichtingen kunnen zich dan presenteren, dus ook de speelotheek. Een mooie kans om lid te worden tegen een gereduceerde prijs. Belangstellenden om vrijwilliger te worden kunnen zich die dag bij ons aanmelden. Wij staan u graag te woord om enige uitleg te geven. Ook kunt u voor informatie onze website raadplegen of facebook. www.speelotheekhuissen.nl."