Afbeelding
Foto:

Mooie line-up tijdens

Festival Under the Milky Way in Huissen

HUISSEN - De Indië-rockband Vokatus opent om 13.00 uur het festival, waarna Ink Bomb, Sold, Live&Dangerous (Thin Lizzy tribute), Boot Hill, Money & the Man (garagerock) op het podium staan. Met hun catchy poprock staat om 18.15 uur Home for Supper op second stage, waarna het avondprogramma verder gaat met The Burning Stash, The Silverfaces (rock met een psychedelisch sausje), TrickleBolt, Cheap Thrills (meidenrock), Black Bottle Riot (headliner) en gelegenheidsformatie Vét Zeppullin sluit 23.45 uur het festival af.

Kinderen kunnen de hele middag terecht op hun eigen terrein "Magic". Oproep aan de kinderen, Kom en neem je ouders mee. UTMW wil graag de groene keuzes maken als het gaat om de ecologische voetafdruk van ons festival en daarnaast de festivalgangers inspireren om duurzaam te feesten. Info: www.underthemilkyway.nl. Naast de goede muziek, moet het festival ook de sfeer bieden om te relaxen en te socializen. Een relax weide met DJ Guus en singer songwriter Nick van Wijk. De Secret pleasur-kot met rock van de Misty Giants en Stand up Comedy onder bezielende leiding van Paul London.

Het festival wordt gehouden op de surfweide aan de Badweg in Huissen. Op 2 september is de Badweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er is een bewaakte fietsenstalling aanwezig. Het festivalterrein opent om 12.30 uur haar deuren. Kaarten kosten 10 euro per stuk en ben je nog geen 18 jaar, dan heb je gratis toegang (na legitimatie). Er is nog een aantal kaarten. VVK-adressen: Foto Van Eimeren Huissen, Cafetaria Braulio Angeren. Kaarten online via www.underthemilkyway.nl. Hier kun je evenals op de facebookpagina informatie vinden over het festival.