Aanpassing najaarsprogramma

Gendtse Ouderenvereniging

GENDT - Het najaarsprogramma zoals dat onlangs bij de leden is bezorgd, heeft noodgedwongen enkele wijzigingen ondergaan.

Het koffieconcert wat op zondagmorgen 17 september door het zeemanskoor Schip Ahoy zal worden verzorgd blijft ongewijzigd. Dit koffieconcert is ook toegankelijk voor niet-leden. Zij betalen drie euro entree inclusief koffie met cake.

De voor 29 november geplande sinterklaasbingo, is verplaatst naar woensdag 11 oktober. De goedheiligman is dan met z'n knechten nog in Spanje maar de gezelligheid en het prijzenpakket van de bingomiddag zal er niet minder om zijn.

Op woensdag 22 november staat er nu een bijzondere ontspanningsmiddag op het programma. Deze middag gaat verzorgd worden door het entertaimentduo: Coby Apart en muzikale Toontje. Dit duo slaagt er telkens weer in, om binnen no time de zaal plat te krijgen. Het repertoire kent vele herkenbare muziek die vaak op komische wijze worden gebracht en gepresenteerd.

De kerstviering die gepland staat op dinsdag 19 december blijft ongewijzigd op deze datum staan. De leden krijgen op korte termijn het gewijzigde programma thuis bezorgd met alle verdere benodigde informatie. Alle activiteiten vinden, zoals gewoonlijk, plaats in de theaterzaal van Providentia in Gendt