Repair Café Bemmel op

LingewaardUIT! in Huissen

LINGEWAARD - Omdat de maandelijkse editie van het Repair Café Bemmel dit jaar samenvalt met het jaarlijkse evenement LingewaardUIT! komen de vrijwilligers van Bemmel naar Huissen om daar ter plekke op de vrijwilligersmarkt spullen te repareren.

Zij staan met hun kraam op 9 september van 12.00-16.00 uur op de Markt in Huissen. Terwijl uw kapotte spullen gerepareerd worden, kunt u meteen genieten van de gezelligheid in het centrum van Huissen, meedoen aan een sportieve challenge of een ronde langs de andere kramen doen. Een prima gelegenheid voor een middagje uit in het mooie Lingewaard!

In het Repair Café kan iedereen kapotte spullen laten nakijken door een team van handige vrijwilligers. Zij zijn bekwaam in het uitvoeren van kleine reparaties, maar geven daarnaast ook advies als een eenvoudige oplossing niet mogelijk is. En dit allemaal voor alleen de materiaalkosten en een vrijwillige bijdrage voor het verrichte werk.

Het Repair Café is voornamelijk bedoeld voor het herstellen van klein tot middelgroot huishoudelijk materiaal zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, broodroosters, lampjes en föhns maar daarnaast draaien onze vrijwilligers ook voor speelgoed en servies en dergelijke hun hand niet om. We vragen wel om de apparatuur voordat u het meebrengt schoon te maken en het naaigoed te wassen!

Data van Repair Cafés in de andere kernen staan op www.swlingewaard.nl onder 'ParticipatiePunten’. Klik daar op het juiste ParticipatiePunt om het bijbehorende Repair Café te zien.