Nostalgie: vliegers maken

BEMMEL - Welke opa (oma) wil nog een keer kind zijn? Dat kan in het Dijkmagazijn in Bemmel. Daar kan opa met zijn kleinkind(eren) vliegers maken, die hij als kind vroeger gemaakt heeft, in verschillende soorten en maten.

De data zijn: zaterdag 9 en woensdag 13 september van 14:00 – 16:00 uur. Al het benodigd materiaal is aanwezig (inclusief kranten!). De vliegers worden opgelaten op een groot grasveld, vlakbij het Dijkmagazijn. Wie wordt kampioen? De kosten bedragen inclusief consumptie 7,50 euro. De vliegers met haspel en 100m touw mogen meegenomen worden. Aanmelden noodzakelijk: dijkmagazijnbemmel@gmail.com of een telefoontje naar Kees van der Heijden, 0481 461712.

Het Dijkmagazijn is een natuurmuseum waar honderden vogels, dieren, insecten enz. in een natuurlijke omgeving opgesteld staan. Verder zijn er veel doe-activiteiten waarbij kinderen en volwassenen uren bezig kunnen zijn. Verreweg de meest gehoorde opmerking is dan ook 'We komen zeker nog een keer terug, want we hebben lang niet alles gezien'.

Het Dijkmagazijn is aan Waaldijk 1 Bemmel. (www.lingewaardnatuurlijk.nl)