Afbeelding

Open dag Manege Ruimzicht in Arnhem-Zuid

ARNHEM - Manege Ruimzicht is een mooi, veelzijdig, maar vooral gezellig manegebedrijf voor jong en oud. Vanaf 5 jaar kan de jeugd al kennismaken met het ponyrijden. Dit begint met de knuffellessen. Op deze manier leren de kinderen op een speelse manier vertrouwd te raken met de pony en de eerste beginselen van het paardrijden.

"Ook organiseren wij kinderfeestjes, waarbij de pony's en het spelelement centraal staan. Ook voor de volwassenen is er genoeg vertier. De lessen zijn ingedeeld van beginners tot en met de gevorderden. Zowel dressuur als springen komen aan bod. Ook bestaat de mogelijkheid om bij onze manege uw ruiterbewijs te halen. Kortom, er is genoeg bij ons te beleven en dit alles in een gemoedelijke sfeer, waarbij veiligheid en verantwoord paardrijden hoog bij ons in het vaandel staan."

Tijdens de open dag op zondag 17 september stelt Manege Ruimzicht haar deuren voor iedereen open van 12:00 – 16:00 uur. Altijd al willen paard/ponyrijden? Dan is dit het moment om kennis te komen maken met deze mooie tak van sport. Tijdens de open dag zijn er diverse demonstraties te zien. Ook kan iedereen deze dag gratis paard/ponyrijden. Onze manege is uitgerust met een gezellige kantine, zodat u ook een drankje en/of een hapje bij ons kunt nuttigen.

Manege Ruimzicht, Loostraat 1, 6836 AB Arnhem; 026 3231230. Meer informatie: www.manegeruimzicht.nl. Graag tot ziens op onze manege!