Afbeelding
Foto:

Zangvereniging uit Haalderen zoekt nieuwe leden

HAALDEREN - Gemengde Zangvereniging Cantilene uit Haalderen zoekt versterking voor alle partijen.

De vakanties zijn voorbij; de scholen zijn weer begonnen, (bijna) iedereen is weer aan het werk en ook de verschillende koren in deze regio zijn weer gestart met de repetities. Ook Gemengde Zangvereniging Cantilene in Haalderen heeft de muziekstukken weer opgepakt. Cantilene is een koor met een geweldige groep van 41 zeer enthousiaste zangers en zangeressen waar je je als nieuw lid direct thuis zult voelen. Tijdens de repetities wordt er goed en geconcentreerd gerepeteerd, waarbij ontspanning toch voorop staat!

Al vanaf het moment van oprichting staat het koor onder leiding van dirigent Gerard Rutjes uit Bemmel. De leden komen niet alleen uit Haalderen, maar uit de hele regio. "Wij zijn op zoek naar nieuwe leden! Voor alle partijen, met name de bassen kunnen wel wat versterking gebruiken. Hou jij ook van zingen, vind je het leuk om dat samen met anderen te doen? Kom dan eens kijken en luisteren bij Cantilene! De instap bij ons koor is heel laagdrempelig; er hoeft niet te worden voorgezongen maar op eigen verzoek kunnen we samen bepalen welke stem er in je schuilt."

"Heb je interesse loop dan gerust eens binnen. Je bent welkom! De voorzitter en de dirigent ontvangen je graag. Schroom dus niet en kom gerust eens aan. Wij repeteren elke dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur in dorpshuis De Tichel in Haalderen. Voor meer informatie kun je bellen met de voorzitter P. Demon. Hij is bereikbaar via 0481 463220."