Nieuws vanuit De Tichel

HAALDEREN - Bingo: Iedere 1ste en 3de woensdagavond is er om 20.00 uur een bingoavond. De eerstkomende bingoavonden zijn woensdag 6 sept./20 sept./4 nov./18 nov./6 dec./13 dec.

Eetcafé: wij hebben sinds kort toestemming van wethouder Theo Janssen om het eetcafé in de voormalige ruimte van de SKAR te mogen organiseren. Hier zijn we heel blij mee. Momenteel zijn we nog in overleg met de SWL hoe we dit verder gaan oppakken. De bijdrage is vier euro per persoon inclusief een kop koffie of thee. De inkomsten zijn ten bate van de Stichting Welzijn Lingewaard, die dit open eetcafé met behulp van vrijwilligers organiseert.

Binnenkort wordt ook een dependance van bibliotheek Gelderland geopend in de ruimte die door de peuterspeelzaal werd gebruikt. De openingstijden et cetera zullen nog gepubliceerd gaan worden. De bibliotheek zal met een leuke openingsaanbieding gaan komen.

Bij het participatiepunt kunt u terecht voor al uw vragen over maatschappelijke ondersteuning, leefbaarheid, zorg et cetera. Dit is telkens op de maandagmiddag in de even weken van de maand van 13.00 tot 15.00 uur.

Het repaircafé is de laatste woensdagavond van de maand vanaf 19.30 tot 21.30 uur

Wilt u informatie over de verenigingen, die hun clubhuis in De Tichel hebben, dan kunt u op de website van De Tichel kijken of bij de betreffende verenigingen. Ook kunnen onze medewerksters u altijd doorverwijzen naar activiteiten.

Zoekt u ruimte voor vergaderen, repeteren, cursussen, lezingen, musiceren of welke activiteit dan ook, wij komen graag aan uw wensen tegemoet. Kijk eens op: www.dorpshuisdetichel.nl.