Studiedag over ouder worden

HAALDEREN - Oud worden willen we allemaal, maar oud zijn kan nog wel eens tegenvallen. Hoe word ik leuk oud? En hoe kan ik zo lang mogelijk van het leven genieten? Het doel van deze interactieve studiedag is duidelijk te krijgen hoe ik mijn leven, ook op oudere leeftijd, zinvol en boeiend kan inrichten.

Centraal staan: levenskracht en aantrekkelijk leven. Hoe ontdek ik mijn eigen talenten? Hoe blijf ik een actief en betrokken lid van de samenleving? De heren Jan van Baardwijk en René Rosmolen (schrijvers van het boek "Zin in Ouderdom"), nemen u mee om de positieve kanten van het oud worden te ontdekken.

Programma:

9.30 uur Inloop met koffie/thee
10.00 uur Lezing "Zin in de ouderdom
12.00 uur Lunch
13.00 uur 1e Workshop ronde
14.30 uur 2e Workshop ronde
16.00 uur Afsluiting

Op interactieve wijze wordt in workshops aan de slag gegaan met de thema's 'Gracieus oud worden', en 'Hoe maak ik een boek van mijn leven?' In gesprekken met elkaar onder leiding van één van de inleiders gaan we proberen invulling te geven aan de vragen (of vraagstukken) die bij ons leven.

De studiedag vindt plaats op 31 oktober in zalencentrum De Kolk Van der Mondeweg 9-11 in Haalderen. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd van 7,50 euro per persoon voor de lunch en consumpties (ter plaatse contant te voldoen). Aanmelden kan via info@kbogelderland.nl of via telefoonnummer: 0481 450252.