Afbeelding
Foto:

Sensationele Tempel of Boem in Doornenburg

Wereldkampioen stunt met drumsensatie Cesar Zuiderwijk

DOORNENBURG - Op zaterdag 16 december vindt in de kerk te Doornenburg weer het muziekspektakel Tempel of Boem! plaats. Het evenement zal naast het behalen van de wereldtitel één van de hoogtepunten worden tijdens het 60-jarig jubileum van de slagwerkgroep.

Met in het programma Nederlands beste drummer Cesar Zuiderwijk en gastheer Slagwerkgroep Doornenburg gaat het evenement groots gaan uitpakken met zeer gevarieerde en spectaculaire optredens. Beide topattracties in het slagwerk zullen worden ondersteund door een uitgebreide begeleidingsband, zanger en entertainer Richard Sprokkereef, Popkoor The New Voices en saxofonist Hans Cornelissen. Kortom, een avond die de muziekliefhebber niet mag missen! Het spektakel begint om 20.00 uur, zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

Hoofdsponsors van de 2e Tempel of Boem! zijn Feijen SP Huissen en Rentall Equipment Huissen. Toegangskaarten zijn vanaf 9 september in voorverkoop 12,50 euro verkrijgbaar bij voorverkoopadressen Spar en Ontmoetingscentrum Doornenburg, Bruna Gendt of via Tempel.of.boem@gmail.com. Toegangskaarten aan kassa kosten 15,00 euro.

Cesar Zuiderwijk van Nederlands populairste band Golden Earring zal ‘s middags een workshop geven voor alle drummers in de regio. Deelnemers kunnen zich opgeven via: workshopdoornenburg@hotmail.com Kosten voor deelname zijn 12,50 euro. Aanvang 14.30 uur.