Afbeelding
Foto:

Loewe presenteert bild 5 OLED 4K-televisie met 'retro'-look

HUISSEN - Loewe introduceert met de bild 5 OLED een 4K-televisie met de nieuwste techniek en een 'retro'-vormgeving. Zo is het frame gemaakt van hout met geborsteld aluminium. De nieuwe tv is verkrijgbaar in 'Silver Oak', het getinte 'Black Oak', of het hoogglans 'Piano Black'.

Ook kan er gekozen worden uit een variant met flexibele wandhouder, tafelpoot of vloerstandaard in de kleuren Silver Oak of Black Oak. De koper kan ook aan een bijpassende bild 5 soundbar van 80 watt komen in Silver Oak of Piano Black.

De Loewe bild 5 OLED heeft een geïntegreerde harde schijf (DR+) met 1 TB opslagruimte. Het opnemen van programma's of pauzeren daarvan is mogelijk. Er kunnen tot twee programma's tegelijk worden opgenomen en worden afgespeeld op een tweede Loewe-tv. Met de Loewe-app kan de televisie bediend worden, maar kan ook dienen als tv-gids. Ook is het mogelijk met de app om live op uw mobiele apparaat ongecodeerde programma's af te spelen via het thuisnetwerk.

De bild 5 OLED is 4,9 mm dun en is verkrijgbaar in schermdiagonalen van 55- en 65-inch, die respectievelijk vanaf 3.499 en 4.999 euro vanaf eind juli te koop zijn. Technische gegevens Loewe bild 5 OLED: Ondersteuning voor HDR10, Dolby Vision, HLG; Resolutie: 3.840 x 2.160 pixels; Ontvangst: DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2 / 4K@60Hz; Aansluitingen: 4 x HDMI / 1 x USB 3.0 / 2 x USB 2.0 / WLAN / Bluetooth.

Er is al een Loewe vanaf € 799,-.

Janssen Elektro Service, Helmichstraat 17 Huissen, Tel. 026 3251616, www.janssenelektro.nl.