Afbeelding
Foto:

Gezellig (sfeer) proeven

op De Zon!

HUISSEN - Vrijdag 15 september verzorgt kinderdagverblijf De Zon in samenwerking met een diëtiste van La Vita Sana een gezond én lekker hapjesbuffet.

Een leuk moment om op een informele manier kennis te maken met kinderdagverblijf De Zon. Iedereen is van 16.00 - 18.30 uur welkom om (sfeer) te komen proeven. Terwijl men rustig rondkijkt en/of een praatje maakt, knutselen de kinderen de hapjes in elkaar en kunnen ze een plantje tuinkers voor thuis potten.

Meespelen op de BSO

Ook op de buitenschoolse opvang worden er leuke activiteiten georganiseerd. Iedereen is welkom om ook mee te doen. Maandag 11 september met cultuurcoach Mariëlle aan de slag te met graffiti (let op oude kleding!), dinsdag 12 september organiseert multimediacoach Daphne 'tekenen met licht' en donderdag 14 september samen natuurcoach Suzanne 'koken op het kampvuur'. Leuke activiteiten om uw kind kennis te laten maken met de BSO. Deelname aan deze activiteiten is geheel gratis en voor iedereen! Aanmelden kan via: zon@zonnekinderen.nl.

De Zon is gevestigd in een prachtig nieuw pand in de nieuwbouwwijk Bloemstraat in Huissen. De locatie beschikt over een babygroep, een peutergroep, verticale groepen (0-4 jaar) en buitenschoolse opvang. De ruime groepsruimtes zijn sfeervol ingericht en buiten is een prachtige, natuurlijk aangelegde avonturentuin waar naar hartenlust kan worden gespeeld. Ook wordt regelmatig gebruik gemaakt van de sportvelden en het park in de buurt. Meer weten over De Zon? Kijk dan eens op www.zonnekinderen.nl.