Afbeelding
Foto:

Weer kinderattracties in centrum Bemmel

BEMMEL - Wegens succes geprolongeerd. Dat geldt zeker voor een leuk initiatief van de ondernemers van de Ondernemers Vereniging Bemmel. Voor de vakanties zijn reeds drie keer kinderattracties geplaatst in het centrum van Bemmel om het winkelen zowel voor ouders als kinderen gezelliger en aantrekkelijker te maken.

Dit zowel op de Markt als op de Promenade. Omdat door iedereen erg positief is gereageerd op dit initiatief, worden ook in de komende tijd weer kinderattracties op de Promenade geplaatst. Zowel op woensdagmiddag 13 september als op woensdagmiddag 10 oktober kunnen de kinderen van 12.00 tot 17.00 uur onder toezicht weer naar hartenlust genieten van deze attracties, terwijl de ouders rustig inkopen doen.
Bemmel biedt een aantal unieke voordelen. Het is een compact centrum met een zeer gevarieerd aanbod van zowel de grotere winkelketens als diverse specialisten op elk gebied. Daarnaast zijn er gezellige horecagelegenheden en is het (gedeeltelijk overdekt) parkeren overal gratis. Er wordt al volop nagedacht hoe ook in 2018 het winkelen nog aantrekkelijk en gezelliger kan worden gemaakt. Iedereen is welkom!

Vrijwilligers gezocht

HUISSEN - Wij zijn zeven mensen met een verstandelijke handicap en wonen in het Binnenhues in Huissen. We zoeken mensen om samen iets leuks te doen, wekelijks of maandelijks."

"Wat u maar wil, denk dan bijvoorbeeld aan kopje koffie drinken, of brengen en halen naar een koorrepetitie, of met u meelopen om de hond uit te laten of een knutsel- of gymuurtje. Als iemand een ander idee heeft, is dat altijd welkom. Als u denkt 'dat is iets voor mij', informeer dan vrijblijvend op het nummer van het Binnenhues. Graag na 15.30 uur bellen naar 026 3886030. Wij zouden het erg gezellig vinden."