Afbeelding
Foto:

Theatergroep Koperen Kees

speelt hilarische komedie 'Slippers'

HUISSEN - Dit jaar speelt Theatergroep Koperen Kees de hilarische komedie 'Slippers', geschreven door Alain Ackbourn en geregisseerd door Erwin Teering. Het stuk werd in 1965 voor het eerst opgevoerd en behoort tot Ayckbourns beste komedies. De voorstelling wordt ook wel hogeschoolkomedie genoemd.

Na het succes dit jaar in de Nederlandse theaters, waar het stuk gespeeld werd door Plien en Bianca en de heren van Droog Brood, is het nu de beurt aan de spelers van Theatergroep Koperen Kees uit Huissen.

Gini Witacker, een levenslustig meisje deelt met haar vriend, Gregory, een flatje in het hart van Londen. Gini heeft echter te kampen met haar baas, met wie ze een verhouding heeft gehad maar deze nu kost wat kost wil verbreken. Wanneer Gregory onder Gini's bed een paar slippers vindt en geconfronteerd wordt met een voor hem al even onbekend adres, houdt Gini hem om bestwil een leugentje voor. De slippers zijn van een vriendin en het adres is dat van haar ouders.

Gregory heeft serieuze trouwplannen met Gini en besluit daarom stiekem haar ouders te gaan opzoeken en de hand van hun dochter te vragen. Wat volgt, is een ontmoeting die tot hilarische misverstanden leidt…

De voorstellingen worden gespeeld op 13-14-20-21-27 en 28 oktober, aanvang 20.00 uur bij Theater Kees, Kampstuk 23, Huissen. Kaarten kosten 9.50 euro en te bestellen via www.theater-kees.nl.