Afbeelding
Foto:

Samen een vuist maken tegen kanker met Swim To Fight Cancer

BEMMEL - Op zondag 17 september zwem ik voor de tweede keer mee met Maarten van der Weijden en vele anderen voor de KWF-actie Swim To Fight Cancer in het Apeldoorns kanaal.

"Hiermee willen wij zoveel mogelijk geld ophalen. Geld dat nodig is voor meer onderzoek naar betere behandelmethoden voor mensen met kanker. Zodat zij een grotere kans maken en meer tijd krijgen om samen met hun geliefden te zijn. Iedereen maakt deze ziekte vroeg of laat mee bij familie, vrienden, bekenden.

Ik besef me wat een gelukkig mens ik ben; Ik ben nu 51, woon 24 jaar in Bemmel samen met Rob de Beijer en twee studerende kids Ismay en Mischa, heb een leuke commerciƫle baan in de logistiek, een eigen massagepraktijk, maar bovenal, een goede gezondheid!

Het geeft enorm veel voldoening om deze tocht te zwemmen en met elkaar iets te kunnen betekenen voor de vele kanker patiƫnten. Geef ze meer kans en gun ze meer tijd! Help jij ook mee? Het zou geweldig zijn als je mij wilt steunen met een donatie voor Fight Cancer. Elke euro is welkom. Ga naar: swimtofightcancer, Apeldoorn, en doneer via mijn deelnemersprofiel: Elvira den Hertog. Alvast heel hartelijk bedankt!"