Nieuw seizoen Medos Gendt

GENDT - Na het 60-jarig jubileum is Medos weer toe aan nieuwe uitdagingen. Wij hebben op 2 mei met onze leden een geweldig feest gehad waar we mooi op terug kunnen kijken. De eerste bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 13 september bij zaal De Klok, Markt 1 in Gendt.

Deze avond wordt verzorgd door de band Van Alles Wat. Vrouwenvereniging Medos houdt één keer per maand een avond voor alle leden. Dit zijn culturele, informatieve en ook creatieve en ontspanningsavonden. "Verder hebben we een aantal openbare avonden waar ook niet-leden welkom zijn. De kosten voor niet-leden bedragen inclusief koffie zes euro. Ook maken we met onze vereniging twee keer per jaar een uitstapje samen met de vrouwenvereniging uit Haalderen.

Lijkt het U leuk om nader kennis te maken met onze vereniging, kom dan gerust een keer langs op één van onze avonden of neem contact op met één van onze bestuursleden: 0481 421038. Wij zouden het leuk vinden om weer nieuwe leden te mogen begroeten. Ook beschikt onze vereniging over een website: www.medosgendt.weebly.com."