Inschrijving kerstmarkt

Doornenburg van start

DOORNENBURG - De jaarlijkse kerstmarkt in Doornenburg wordt gehouden op zondag 10 december van 12.00 tot 17.00 uur in het centrum van Doornenburg. De inschrijving hiervoor is inmiddels van start gegaan. Nieuw dit jaar is dat gelijktijdig met de markt de KerstRUN wordt georganiseerd. Van dit hardloopevenement zal start en finish grenzen aan de kerstmarkt.

"We verwachten weer veel kramen van particulieren, verenigingen, bedrijven en hobbyisten uit Doornenburg en omstreken en bovenal veel gezelligheid in kerstsfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard mag muziek niet ontbreken en zullen diverse koren liederen in kerstsfeer ten gehore brengen. Ook aan activiteiten voor de kinderen is gedacht. Daarnaast kunt u de deelnemers van de KerstRUN langs het parcours aanmoedigen.

Mocht u interesse hebben om een kraam (of meerdere kramen) op de kerstmarkt te huren dan kunt u zich aanmelden via kerstmarktdoornenburg@gmail.com. Daarna ontvangt u verdere informatie. Let op: de inschrijvingstermijn sluit op 1 november."