Afbeelding
Foto:

Kom van dat dak af

HUISSEN - Kom van dat dak af. Want het kan weer, het spel met boules en butje. Wegens de renovatie van het dak van de voormalige gemeentewerf aan het Kampstuk 23 te Huissen kon het terrein niet worden betreden door onbevoegden.

De leden van Jeu de boulesclub Lingewaard stonden dagenlang ongeduldig aan te poort te rammelen, echter tevergeefs. Die bleef gesloten met een zwaar hangslot erop. Maar dat is nu voorbij. Dus gaat jeu de boulesclub Lingewaard door met de ontvangst van gastspelers op de dinsdagmiddag.


“Heeft u de afgelopen vakantie misschien fijn gebouled op de camping? Dan weet u wat u nu mist. Bij ons kunt u nog boulen op 12, 19 en 26 september. Wij beginnen te spelen om 13.30 uur. Als u dan aanwezig bent mag u zonder kosten of andere verplichtingen meedoen. Ook kunnen wij desgewenst een setje boules aan u uitlenen. Er zijn twee speelronden van pakweg 45 à 60 minuten.
Maar misschien wilt u liever kijken naar de verrichtingen van de spelers, dat mag ook. Hopelijk kunnen we buiten spelen en dan zijn onze buitenkantine en overdekt terras tot uw beschikking.” Voor nadere inlichtingen: Gerie Startman 06 20691224. Meer info staat op www.jbcl.nl.