Afbeelding
Foto:

Ki Aikido Bemmel maakt van Sportweek een Sportmaand!

BEMMEL - Al gehoord van de Nationale Sportweek van 9 tot 17 september? De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties.

Ki Aikido Bemmel doet enthousiast mee aan de Sportweek en maakt er in één moeite een Sportmaand van! Iedere woensdagavond én vrijdagavond in september is er een open training voor iedereen die kennis wil maken met Ki Aikido.

Ki Aikido is van oorsprong een krijgskunst. De bewegingsvormen binnen het Ki-Aikido zijn nog steeds te herleiden tot aanvals- en verdedigingstechnieken, maar worden niet met dat doel getraind. De bewegingsvormen zijn sierlijk. De training richt zich op het zo harmonieus en moeiteloos mogelijk bewegen, met én zonder partner. Nieuwsgierig? Kom een keer meetrainen.

Op woensdagavond start de training voor volwassenen om 20.00 en op vrijdag om 19.30 uur. Trek kleding aan waar je lekker in kunt bewegen. Sportschoenen zijn niet nodig. Ki Aikido doe je op blote voeten. De dojo is te vinden op Dikelsestraat 4 in Bemmel. Meer weten? Kijk op http://www.ki-aikido-bemmel.nl. Even melden dat je komt en mee wilt doen is fijn.