Afbeelding
Foto:

Grip op je eigen knip!

BEMMEL - Geldzorgen kunnen enorm stressvol zijn en veel spanning veroorzaken. Wil jij graag meer overzicht wat betreft je inkomsten en uitgaven en inzicht in je eigen administratie? Dan kun je meedoen aan de cursus Grip op je eigen knip.

De cursus is gebaseerd op de methode 'Voor t Zelfde Geld'. Deze methode is speciaal gemaakt voor mensen die hun administratie op orde willen brengen en houden en moeite hebben met lezen, rekenen en schrijven. Door het volgen van de lessen krijgen de deelnemers een goed overzicht van hun financiën en alles wat daarbij hoort.

De cursus duurt twaalf weken en tijdens deze weken krijg je zinvolle tips, trucs en oefeningen om de grip op je eigen knip te verstevigen. Je wordt ondersteund door enthousiaste en getrainde vrijwilligers. De cursus start op maandag 25 september van 10.00 – 12.00 uur bij Stichting Welzijn Lingewaard in de Cuperstraat 9 in Bemmel.

De bijeenkomsten zijn gratis maar je moet je wel snel aanmelden want er een beperkt aantal plaatsen (maximaal 10 personen). Interesse? Neem dan contact op met het SWL Meldpunt via 088 2552555 of email: meldpunt@swlingewaard.nl.