Afbeelding
Foto:

Leuke actie bij IJssalon

Benvenuto in Bemmel

BEMMEL – Op 28 mei opende Ivo Rijke zijn ijssalon/lunchroom aan De Markt 9 in Bemmel. In deze salon maakt hij zelf op ambachtelijke wijze zijn overheerlijke schepijs in verschillende smaken.

"Daar gaat veel tijd in zitten maar als je het sneller wilt doen is het geen ambachtelijk schepijs meer", aldus Ivo. Maar ook voor een lekkere kop koffie met gebak of een heerlijk broodje kunt u bij Benvenuto terecht. Deze maand heeft Ivo een leuke actie voor de kinderen. Alle basisschoolleerlingen in Bemmel hebben een bonnetje ontvangen waarmee ze iedere woensdagmiddag in de maand september een gratis hoorntje met één bolletje chocolade, vanille of aardbeienijs kunnen komen halen. "We zien jullie dan ook graag aan De Markt 9 in Bemmel."

Leden gezocht bij Bowling Vereniging Elst!

ELST - Bowling Vereniging Elst is met spoed op zoek naar nieuwe leden!

Heeft u interesse om te bowlen of reserve te zijn? Kom gerust eens kijken. Wij spelen op elke donderdagavond van september tot en met mei van 20.00-21.30 uur in Bowlingcentrum De Wanmolen van Zetten. Voor meer informatie kun u bellen met Marc 06 22241417 of mailen naar marcdorien@live.nl