Afbeelding
Foto:

Workshops babymassage

op kinderdagverblijf De Wolkenwereld

BEMMEL - Vanaf vrijdag 22 september organiseert Bolle Buiken & Babycoach Mirjam de workshop babymassage op kinderdagverblijf De Wolkenwereld in Bemmel. De workshops vinden plaats op vier opeenvolgende vrijdagen (22 september, 29 september, 6 oktober en 13 oktober) vanaf 10.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Tijdens de workshop leer je hoe je je baby kunt masseren. Babymassage werkt ontspannend en is gezellig en ontzettend leuk om te doen. Het maakt de band met je baby nog intenser en baby's vinden het heerlijk om gemasseerd te worden! Babymassage kan ook een positief effect hebben als je baby bijvoorbeeld last van buikkrampjes heeft, veel huilt, onrustig is, moeite heeft met in slaap komen of moeite heeft met door slapen.

De workshops vinden plaats in een aparte en rustige ruimte van het kinderdagverblijf van De Wolkenwereld. De workshops starten om 10.00 uur en duren tot ongeveer 11.30 uur. Natuurlijk staat er een lekker kopje koffie of thee klaar en is er voldoende gelegenheid om je baby te voeden of te verschonen. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en om ervaringen te delen. Een ontspannen moment voor jou en je baby.

Deelname aan de workshops is geheel kosteloos en voor iedereen. Wel vooraf graag even aanmelden via: m.monninkhof@zonnekinderen.nl.