Continuïteit Leefbaar

Doornenburg gewaarborgd

DOORNENBURG - Gemeente Lingewaard heeft Stichting Leefbaar Doornenburg onlangs laten weten de continuïteit van de stichting door middel van een toegekende subsidie voorlopig gewaarborgd is. Dit betekent dat de stichting verder kan bouwen aan een betere leefbaarheid binnen Doornenburg.

Stichting Leefbaar Doornenburg is nu ongeveer 3,5 jaar actief in Doornenburg met een aardig vast bestuur. "Nu heeft onze voorzitter, Will Volleberg, ervoor gekozen om het stokje door te geven aan een jongere generatie. Vanaf dag 1 is hij betrokken geweest bij de oprichting van Stichting Leefbaar Doornenburg en heeft meegewerkt aan de realisatie van mooie projecten. Aangezien hij zitting heeft in meerdere besturen binnen Doornenburg, zijnde Kasteel De Doornenburg en het Ontmoetingscentrum, blijft hij in het dorp een actief bestuurder. Voorlopig wordt zijn functie waargenomen binnen het huidige bestuur.

"De vakantieperiode is weer achter de rug, dus gaan wij ook weer aan de slag met mooie nieuwe projecten. Daarover later meer."