Joost toont enkele mega muziektaartstukken, die hij samen met Nick en Willie en anderen heeft gemaakt voor de doorlopende leerlijn van de Science & Cultuur (muziek)workshop van Talento Metissimo
Joost toont enkele mega muziektaartstukken, die hij samen met Nick en Willie en anderen heeft gemaakt voor de doorlopende leerlijn van de Science & Cultuur (muziek)workshop van Talento Metissimo Foto:

Dank voor de mega-muziektaart!

LINGEWAARD - Talenten Joost, Willie en Nick (SWL) maakten van hout, zwarte en witte taartpunten voor een muziektaart van een meter (!) voor de gezonde educatie van T. Metissimo. Nee, niet om op te eten... leest u verder. Enorme dank, heren!

Enkele jaren geleden volgde Rens (toen 7) muziek theorieles. Omdat hij razend veel tonen kon onthouden voor zijn jonge leeftijd bedacht Karen een toonklank-systeem op enkele consonante (mooie) en dissonante (enge) tonen. Zo ontstond het Conso & Disso systeem. Na circa 5 jaar pilots functioneert dit systeem als een tierelier want 100 procent slaagt voor de muziekexamens uit koor, orkest, BS, VO, muziekschool, jong, oud, privéles et cetera. Wis- en natuurkundigen en musici zochten eeuwen naar een systeem... toch leuk als een moeder met kinderen dat dan vindt, Pure Natural Science. De eerste normaal dunne muziektaartjes of muziek interval klokjes uit de doorlopende leerlijn zijn geboren.

Deze Mega Muziektaart is het grote voorbeeld tijdens de muziekworkshop van Conso & Disso. De heren Joost, Nick en Willie van de SWL mogen als beloning met introducees deze muziekworkshop ook gaan volgen, Want er kwamen vragen: Wat is dit? Waarom moet ik dit maken? Daar hadden we op gehoopt! Uitleg volgt met lekkere taartjes, dik verdiend! Muziek is voor iedereen, ook de theorie dus.

Stichting Talento Metissimo (ANBI) zet zich in voor onder andere research van kerngezonde educatie in Beta en Cultuur (w.o. Science). We gaan door, ons systeem werkt! Iedere donatie is welkom. Elk Talent Telt! Zie website Stichting Talento Metissimo, Zie: WWW.TalentoMetissimo.nl; NL82INGB0007099526.