"Janssen Hoorzorg , hooroplossingen als muziek voor uw oren" Foto:

Janssen hoorzorg

Uniek: gratis demonstratiedag hoortoestellen in De Kinkel in Bemmel

BEMMEL - Vrijdag 16 september vind er een unieke hoortoesteldemonstratie plaats in cultureel centrum De Kinkel in het centrum van Bemmel. Janssen Hoorzorg heeft de gerenommeerde firma Widex uitgenodigd om iedereen te laten kennismaken met de modernste generatie hoortoestellen.

De Beyond wordt fantastisch ontvangen, met name door klanten die geen concessies willen doen als het om hun gehoor gaat. De stand der huidige techniek is zover, dat Widex een toestel heeft ontwikkeld die geheel autonoom met een app op uw telefoon of tablet samen kan werken.

De wereld om u heen komt daardoor dichter binnen handbereik, omdat u zowel telefoongesprekken als muziek of tv-geluid rechtstreeks naar uw hoortoestellen kunt streamen. De mogelijkheden zijn ongekend, en dat allemaal in de hoogst mogelijke geluidskwaliteit.

Janssen Hoorzorg zal als één van de eerste audicienzaken in Nederland het Widex premium-dealerschap verwerven, en wat dit voor u als klant kan betekenen kunt u horen op deze dag. Aangezien er echte luistersessies zijn, waarin u zelf met de hoofdtelefoon draadloos kan ervaren hoe de nieuwste generaties toestellen kunnen klinken, is het zaak om u even van te voren aan te melden.

De drie sessies zijn om 10.30, 13.30 en 15.30 uur. Een mailtje met daarin uw voorkeur is voldoende, bellen kan ook.info@janssenhoorzorg.nl, 0481 769037, www.janssenhoorzorg.nl.