Foto Van Eimeren
Foto Van Eimeren Foto:

Inspiratie voor feest, uitvaart, drankjes, hapjes, muziek vallen in smaak

Drukke, geslaagde open dag De Buitenpoort

HUISSEN – Het kijkje in de keuken van een multifunctioneel horecabedrijf bleek zeer gewild. Vorige zondag kwam men in groten getale naar de Open Dag van De Buitenpoort in Huissen. Ze deden inspiratie op voor feest, uitvaart, gastvrijheid, eten en drinken en entertainment. Ook werd een waardecheque van 800 euro uitgereikt.

De belangstellenden werden vanaf 13.00 uur op persoonlijke wijze verwelkomd op de rode loper bij de ingang aan de Helmichstraat. Daarnaast een groot springkussen voor de kinderen. Na de welkomstcocktail kwamen medewerkers (m/v) van Team De Buitenpoort langs met hapjes. Drankjes waren ook 'van het huis'. Eigenaren Herman en Bianca stonden de vele bezoekers te woord. Uiteraard was het (kleurrijke) terras op deze zonovergoten dag geopend en in ieder gedeelte van het multifunctionele horecabedrijf was wat te doen of te zien.

Van expositie van eigen foto's van bruidsparen die hun feest hadden gevierd in De Buitenpoort (tevens officiële trouwlocatie!) tot muziek van een dj, van opstelling met kist ten behoeve van een uitvaart tot presentatie van exquise chocoladelekkernijen en van selfiestand tot live zang door de Huissense topper Lindy Kloppenburg. Alles kan in De Buitenpoort; verjaardagsfuif, babyshower, zakelijke vergadering, familiediner, rockconcert, stand-up comedyshow, carnaval, discoparty, smartlappenfeest, klassiek matinee bruiloft en uitvaart.

Huissen weet nu ook wat een moodboard is. De weken ervoor werd via Facebook.com/debuitenpoorthuissen opgeroepen een dergelijke collage te maken van je ideale feest. Hoofdprijs: een waardecheque van maar liefst €800. Te besteden bij De Buitenpoort, uiteraard. Uit alle inzendingen werd die van Lisanne Steffen, die de prijs met vriend Dirk Joosten (zie foto) in ontvangst nam. Ze waren al net zo tevreden als de eigenaren. ,,Proficiat! En eenieder bedankt voor het welslagen van deze sfeervolle en fijne dag, graag tot ziens op de kermis!'' Met op zaterdag (24-9) live de top coverband Slamm en op zondag de Deutsche Mittag.