De 6-koppige top coverband Slamm speelt live in de Buitenpoort de tent ouderwets plat op kermiszaterdagavond!
De 6-koppige top coverband Slamm speelt live in de Buitenpoort de tent ouderwets plat op kermiszaterdagavond! Foto:

Kermiszaterdag feest met Slamm; eerste 100 bezoekers gratis entree!

Top live muziek in Buitenpoort voor hét kermisgevoel

HUISSEN – Het vertrouwde kermisgevoel gaat gelijk op met lekkere, feestelijke en opzwepende live muziek. Welnu, daar zorgt de bekende top coverband Slamm voor in De Buitenpoort. Op zaterdag (23-9) gaat iedereen uit z'n plaat tijdens de Kermis Kick-off. Als je er vroeg bij bent heb je zelfs gratis entree!

Op kermiszaterdag gaan om 21.00 uur de deuren open. Tot 21.30 uur kunnen de eerste honderd bezoekers (18+) voor nada, niks, noppes naar binnen. ,,Zo houdt je nog wat extra's over voor de kermis zelf'', lacht Herman van Gellecum, eigenaar van De Buitenpoort. ,,Dan proosten we samen met de bezoekers op de start van dit geweldige feest.''

Volgens hem is het echte kermisgevoel onlosmakelijk verbonden met live muziek. ,,Vandaar dat we de top coverband Slamm hebben weten te strikken.'' Deze Brabantse band met maar liefst zes feestbeesten annex ervaren muzikanten inclusief leadzanger én –zangeres speelde al menig feest- en kermistent plat. Ze laten iedereen uit hun plaat gaan!

Kermis Countdown

Soms is het die foute eighty's hit of een vette rocksong. Soms die nieuwe hit uit die je maar mee blijft zingen. Maar elke keer weer vindt Slamm de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek: dit wordt een avond om nooit te vergeten. Dj-support: Kinki Sminki. De eerste honderd bezoekers dus gratis naar binnen (mits 18+).

Er wordt ook gratis toegang verstrekt via Facebook.com/debuitenpoorthuissen. Volg vanaf woensdag 13 september de Kermis Countdown. En wie weet verdien jij en je vrienden gratis entree! De volgende dag, kermiszondag (24-9) is het Deutsche Mittag.