Afbeelding
Foto:

Fly Drive airport Faro – Portugal met Co-Bus Buscamper Verhuur

Het lentegevoel in de wintermaanden

OOIJ (bij Nijmegen) – De verhuur van buscampers vanuit Ooij, verplaatst zich in de wintermaanden naar Portugal. Nu de zomer bijna op z'n eind loopt en de huurders van Co-Bus nagenieten van hun vakantieherinneringen of in de vroege herfst nog op reis gaan, richten Heleen en Arnold zich weer op de verhuur van hun buscampers in Portugal en zuid-Spanje tijdens de wintermaanden.

In plaats van de lange rit naar Portugal of zuid Spanje te moeten ondernemen in de winter, boeken huurders een vlucht naar airport Faro - Algarve Portugal, aldaar opgewacht door Co-Bus met een volledig ingerichte buscamper.

Het soort vakantie waarin je zelf je uitzicht kiest. Cultuur of natuur verkent, wandelt langs de kust en in het bergachtige achterland, stadjes bezoekt in de Algarve, Alentejo of in Spanje – Sevilla. Gewoon geniet van de rust of een terrasje of een rondreis door zuid-Portugal en zuid-Spanje maakt. Altijd verzekerd van een onderkomen op vier wielen, waar je ook wil blijven staan. Huurders hoeven alleen een koffertje met persoonlijke zaken mee te nemen. De buscamper is volledig ingericht.

Zin in vakantie in de wintermaanden of overwinteren met een buscamper? Kijk op de website co-bus.nl bij Overwinteren of bel Co-Bus / Heleen en Arnold voor meer informatie (06 12403209).