Afbeelding
Foto:

Eerste TOP-film: Demain tout commence

BEMMEL - Op 21 september start het nieuwe TOP-filmseizoen in de Theaterkerk met de fantastische Franse kaskraker ‘Demain tout commence’.

In deze komedie leidt Samuel (Omar Sy – Intouchables) een rustig leven zonder verantwoordelijkheden in Zuid-Frankrijk, waar hij niet al te hard hoeft te werken. Op een dag hoort hij van één van zijn ex-vriendinnen dat hij vader is van een paar maanden oude baby. Zijn ex laat het meisje, Gloria, bij hem achter. Samuel ziet de verantwoordelijkheid niet zitten en vertrekt halsoverkop naar Londen in de hoop de moeder te vinden om het kind terug te brengen. Maar zijn zoekactie heeft geen succes en 8 jaar later woont hij samen met Gloria in Londen waar ze onafscheidelijk zijn geworden en een nieuw leven hebben opgebouwd. Op een dag duikt de moeder van Gloria weer op en eist haar dochter terug, maar Samuel is niet van plan op deze eis in te gaan.

Donderdag 21 september, aanvang 20:00. Kaartjes kosten zeven euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en in de Theaterkerk.