Afbeelding
Foto:

Winnaars Uitmarkt

Badmintonclub Bemmel'72

LINGEWAARD - Zaterdag 9 september vond in Huissen de lokale uitmarkt plaats onder de naam Lingewaard UIT! Ook Badmintonclub Bemmel'72 heeft daaraan deelgenomen met een stand.

Ondanks de pittige regenbuien was er redelijk wat animo waardoor de diverse deelnemers zich konden presenteren. Voor BC Bemmel'72 was het een dubbel festijn omdat het tevens de Week van het Badminton was, waarin de bond op diverse manieren verenigingen ondersteund om de badmintonsport te promoten. BC Bemmel'72 had dit jaar tenslotte een aantal sponsoren bereid gevonden om prijzen ter beschikking te stellen.

De hoofdprijs, een weekend kamperen voor 1 gezin op camping De Rotonde in Enspijk (Gelderland) is gewonnen door de heer From uit Bemmel. De twee tweede prijzen, elk een luchtbed gesponsord door Service Apotheek Huissen- Angeren, zijn gewonnen door ene Erik uit Huissen (helaas geen achternaam bekend) en door mevrouw Danielle van den Brink uit Huissen. De prijswinnaars worden verzocht contact op te nemen met de Badmintonclub Bemmel'72 via info@bcbemmel.nl.

Op 6 september is het nieuwe seizoen weer gestart in sporthal De Heister. "Mocht u interesse hebben om ook eens mee te spelen bezoek dan de website www.bcbemmel.nl voor meer informatie. De eerste drie keer kunt u geheel gratis en vrijblijvend een keer meespelen."