Afbeelding
Foto:

Aftrap Old Stars Lingewaard geslaagd

ANGEREN - Op vrijdag 8 september is de aftrap gegeven voor het project Old Stars Lingewaard. Onder het genot van een kop koffie kregen de geïnteresseerden meer informatie en een demonstratie van het Walking Football.

Eigenlijk was de aftrap al geslaagd voordat er ook maar één officieel woord was gesproken. Vanaf 15.30 uur druppelden de geïnteresseerden langzaam binnen. Het was duidelijk een ontmoeting van veel oude bekenden en daarom hing er binnen no-time een ontspannen sfeer. Bij het Old Stars-project is de sociale factor immers minstens zo belangrijk als de beweegactiviteit zelf.

Na het zien van de training Walking Football, gedemonstreerd door de Old Stars van DVC ’26 uit Didam was het wel duidelijk. Old Stars is echt voor iedere 60-plusser die nog graag een balletje zou willen trappen. Er liepen duidelijk ‘oudere’ heren met diverse fysieke beperkingen op het veld maar ook ogenschijnlijk frisse 60-ers. ‘Ik ben daar nog te fit voor’ of ‘ik kan dat niet meer’ zijn duidelijk geen excuses meer om niet deel te nemen.

Op vrijdag 15 september vindt de fittest van het project plaats om 16.00 uur bij SV Angeren. Inschrijven hier voor is nog steeds mogelijk via 06 83678991 of n.vanderham@swlingewaard.nl.