Afbeelding

OverBetuwse tafeltenniskampioenschappen

BEMMEL - De jaarlijkse OverBetuwse Tafeltenniskampioenschappen werden afgelopen vrijdag en zaterdag gespeeld in De Schaapskooi in Bemmel. Veel clubs uit de regio deden mee aan dit toernooi.

Bij de senioren-C won René Frentz (Essentia) in de halve finale van Adri Leissner (Essentia). In de andere halve finale wist Arno de Laak (Sethone) te winnen van Jorn Sanders (Essentia). In de finale versloeg Arno de Laak René Frentz met 3-2. Toch een heel knappe prestatie dat er drie Essentia-spelers tot de halve finale wisten door te dringen.

In de finale van de B-poule ging Sven Latta (TVO) er met de prijs vandoor. Hij won in de finale van Maarten Bilderbeek (HUTAF). Peter van Wetten hield hier de eer van Essentia hoog door de halve finale te behalen.

In een prachtige finale bij de senioren-A ging de winst naar Marc Korthouwer (HUTAF). Hij veegde de vloer aan met Martijn Wiltink (TVO) door 3-1 te winnen.

Bij de jeugd ging de winst naar de volgende vier spelers: Anne van Bolderen, Daan Barends, Corne van Dam en Sophie Bongerds.
Alle prijswinnaars werden van harte gefeliciteerd.

"Onze dankbaarheid gaat ook uit naar het organiserend comité: Pascal Schipperheyn, Marc & Wilko Korthouwer. Dankzij hun bevlogenheid is het toernooi elk jaar weer een succes."

Ook zin om te komen tafeltennissen onder begeleiding van een toptrainer? Kom dan op vrijdag naar De Schaapskooi in Bemmel. Vanaf 20.15 uur krijgen de senioren training, waarna het mogelijk is om nog vrij te spelen. Meer informatie staat op www.essentiabemmel.nl, info@essentiabemmel.nl of via www.facebook.com/TTVEssentia.

Afbeelding