Impressie van Kinderdorp Bemmel vorig jaar
Impressie van Kinderdorp Bemmel vorig jaar Foto:

Kinderdorp Bemmel:

inschrijving van start

BEMMEL - In de herfstvakantie wordt van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 oktober het Kinderdorp Bemmel georganiseerd met als thema ’t Verre Oosten.

Op het grasveld naast De Veldschuur aan de dijk zullen die week hopelijk prachtige tempels herrijzen. Naast de Aziatische activiteitenmarkt op woensdagmiddag worden er op donderdag een vijftal workshops georganiseerd worden met onder andere koken, taekwondo en drummen. De kinderen zullen onder begeleiding van de Pretkok hun avondmaal bereiden. Op de vrijdagochtend vindt het levend ganzenbord in het centrum van Bemmel plaats en lunchen de kinderen op het terrein. Het kinderdorp zal op de vrijdag afgesloten worden met de traditionele bonte avond. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen op donderdagavond deelnemen aan de spannende tocht, film kijken en overnachten. De kosten bedragen 12,50 euro per kind.

De flyers zijn inmiddels via de basisscholen verspreid, waarmee de (voor)inschrijving van start is gegaan. De ouders die zich opgeven om minimaal een dag te komen helpen kunnen hun kind(eren) al direct inschrijven. De inschrijving gebeurt dit jaar digitaal via een aanmeldingsformulier op www.kinderdorpbemmel.nl.

Het officiële inschrijfmoment is op zaterdag 23 september van 15.30 tot 17.00 uur in Café 61 aan de Dorpstraat 61. "Na het inschrijfmoment is het tot 30 september nog mogelijk uw kind aan te melden, maar alleen op voorwaarde dat u komt helpen als vrijwilliger. Wij hopen jullie deelnemers en fanatieke vrijwilligers allemaal weer te mogen begroeten op Kinderdorp Bemmel om er samen weer een gezellige en actieve herfstvakantie van te maken!"