Afbeelding
Foto:

Peter Boeijen 25 jaar

bij Autobedrijf Hans Huijbers

BEMMEL - Onze monteur Peter viert zijn 25jarige jubileum. Al sinds 1977 kennen Peter en Hans elkaar. Ze waren collega's bij een autobedrijf in Wijchen.

Tijdens de middagpauze ging Peter vaak mee bij Hans, Maria en de kinderen eten. Buiten het werk werd veel samen gesleuteld aan auto's van familie, vrienden en buren, auto's inkopen en naar de sloperijen onderdelen halen. In 1979 moest Peter in dienst. De economie ging achteruit en na zijn diensttijd was er niet meer genoeg werk voor Peter bij het autobedrijf in Wijchen. Hij is toen gaan werken bij een montagebedrijf maar bleef in de avond uren en op zaterdagen nog met Hans samen auto's repareren. Peter is in 1982 getrouwd met zijn Ellie.

Vanaf het trouwen tot heden kregen ze twee kinderen, zoon Patrick en dochter Danielle en sinds 1,5 jaar zijn ze trotse opa en oma van kleinzoon Jax. In 1988 opende Hans het autobedrijf in Bemmel en Peter kwam vanzelfsprekend op zaterdagen helpen om het werk af te krijgen. In 1992 was het druk genoeg om samen te besluiten fulltime te komen werken. Sindsdien heeft hij zich ingezet om samen met Hans, Maria en later met Veronique een goed lopende zaak te maken van autobedrijf Hans Huijbers. "Peter, namens ons allemaal, bedankt voor je loyaliteit en inzet!"