Afbeelding
Foto:

Veertiende Truckrun pakt weer groots uit

GENDT – Op zaterdag 23 september zal de Truckrun weer door Lingewaard en Overbetuwe trekken. Aangezien de vorige editie een groots succes was, is er ook dit jaar weer van alles te doen.

Ruim 135 lichamelijk- en/of verstandelijke beperkte mensen zullen in de avond een onvergetelijke avond beleven. Door in de cabine van een truck te stappen worden ze de koning(in) van de weg. Wat de run zo bijzonder maakt is het tijdstip. In de schemering komen de verlichte trucks namelijk nog indrukwekkender over dan normaal.

Vanaf het Julianaplein in Gendt zal de rit rond 18.00 uur vertrekken richting Doornenburg. Tegen 20.45 uur worden de dieselmonsters weer in Gendt terugverwacht. De volledige route staat op www.enjoy-transport.nl.

Naast de rit zijn er overdag een hoop dingen te zien en te beleven. Vanaf 14.00 uur zal het Julianaplein volstromen met deelnemende vrachtwagens. In zaal Providentia speelt de band Barracuda's en zullen de Red Cherry Line-dancers optreden. In de Dorpstraat zal carnavalsvereniging De Waskniepers haar inmiddels beroemde riefkuchen verkopen.

"Wilt u ons helpen deze dag te sponsoren, stuur dan een mailtje naar secretariaatenjoytransport@gmail.com."