Afbeelding
Foto:

Donateursactie harmonie Sint-Caecilia

GENDT - Binnenkort komen leden van harmonie Sint-Caecilia en vrijwilligers die de vereniging een warm hart toedragen weer huis-aan-huis langs bij alle inwoners van Gendt om een financiƫle bijdrage te vragen voor de Gendtse muziekvereniging.

Een bijdrage die hard nodig is om deze Gendtse muziekvereniging draaiend te kunnen houden. De kosten voor opleidingen en instrumenten en worden steeds hoger, terwijl de subsidiekraan van de gemeente Lingewaard steeds verder dichtgedraaid wordt.

Harmonie Sint-Caecilia verzorgt al vele jaren belangeloos de muzikale omlijsting van evenementen in Gendt, zoals het Kersenfeest, de kermis, het Pinksterfestijn in Hulhuizen, Koningsdag, dodenherdenking en intocht Sinterklaas.

"We hopen dat veel Gendtenaren, zoals ze al heel veel jaren doen, de harmonie een financieel steuntje in de rug willen geven, zodat de Gendtse muziekvereniging ook de komende jaren de vele activiteiten in Gendt van een muzikale noot kan voorzien. Om het voor iedereen nog aantrekkelijker te maken om een bijdrage te geven aan Sint-Caecilia, is er een speciale actie: voor elke 5 euro die men doneert aan de harmonie, ontvangt men een gratis entreebewijs voor het Najaarsconcert van Sint-Caecilia op zaterdag 28 oktober in de theaterzaal van Providentia."