Afbeelding
Foto:

Mitra drankenspeciaalzaak

HUISSEN - Al weer 2,5 jaar wordt de Mitra drankenspeciaalzaak gerund door Marcel&Maria. Maria is al werkzaam zolang als de winkel er is, ruim 11 jaar. Marcel heeft 27 jaar in Elst gestaan als slijter en 2,5 jaar voor de webshop van Mitra gewerkt.

We houden ons in het bijzonder bezig met speciaalbieren,whisky`s en cadeaus. Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment wijn en gedistilleerd. Met speciaal bier en whisky gaan we een grote proeverij organiseren.

De BX (BierXperiance) wordt op 29 september van 19.30 tot 22.30 uur gehouden in Duiven samen met Mitra Duiven En Mitra Elst. Je kan op de proeverij ruim 100 bieren proeven van brouwers die er met hun eigen bieren staan. Zo zal ook Brouwerij Het Roze Varken aanwezig zijn, om hun bieren te laten proeven.

Koen Hegeman woont in Huissen en is een van de twee heren die het bier maakt. Entreekaarten zijn te koop in de winkel of online via Mitra.nl. Ook voor de WX(WhiskyXperiance) zijn kaarten te koop die wordt op 5 november van 14.00 tot 17.00 uur gehouden in De Kuul in Huissen.

Je kan onze akties ook volgen op facebook. Tot ziens bij ons in de winkel of tijdens een van de proeverijen.