Foto: SWL, fotograaf Karsten Smolders
Foto: SWL, fotograaf Karsten Smolders

Sportieve aftrap Nationale Sportweek

HUISSEN - Om 12.00 uur gaf Menno van Megen het startsein van de Nationale Sportweek op LingewaardUIT! in Huissen. Het publiek werd uitgedaagd mee te doen aan een sportieve challenge.

Gelukkig was het even droog. Daarentegen trotseerde streekballetschool Overbetuwe (SBOB) de regen en gaf een daverend optreden op het marktplein in Huissen.

Ondanks de slechte weersvoorspelling waren ruim dertig vrijwilligersorganisaties, culturele, maatschappelijke, sportieve en muzikale verenigingen/organisaties aanwezig om hun diverse aanbod te promoten in de kleurrijke marktkraampjes. De hele dag door werden er optredens verzorgd door SBOB, Taekwondo, singer-songwriter en de modeshow van Over & Weer kledingruil en konden bezoekers meedoen aan sportieve challenges in het kader van de Nationale Sportweek. Voor de jeugd was er een Playstation FIFA-toernooi georganiseerd wat ook lekker druk bezocht werd.

Kortom: de keuze van organisator Stichting Welzijn Lingewaard voor het centrum van Huissen bleek succesvol. Al met al was het weer een geslaagde editie! SWL is alle deelnemende verengingen en organisaties dankbaar voor hun inzet en medewerking!

Foto: SWL, fotograaf Karsten Smolders