Hapjesbuffet 
Foto: uit archief van stichting Pani
Hapjesbuffet Foto: uit archief van stichting Pani Foto:

Workshop hapjes maken

HUISSEN - Op 1 oktober organiseren Ria Dries en haar team een workshop hapjes maken in de evenementenkamer van Jansen Totaal Wonen, Karstraat 95 in Huissen. De opbrengst is voor de Stichting Pani.

Je kunt de hapjes leren maken en vanaf 15:00 uur komen of rond 17:00 uur aanschuiven en mee-eten van het heerlijke hapjesbuffet. De kosten blijven hetzelfde. Na afloop ontvang je de recepten van de gemaakte lekkernijen per e-mail.

Aanmelden kan per e-mail bij elise@stichtingpani.nl onder vermelding van hapjes maken of alleen mee-eten, vóór 25 september in verband met de organisatie.
De kosten zijn 20 euro per persoon, inclusief drankjes. Dit bedrag komt volledig ten goede aan stichting Pani en dient dan ook rechtstreeks op rekening IBAN: NL 08 INGB 0006048505 van de stichting te worden overgemaakt.

Stichting Pani zet zich in voor de provincie Rangpur in Bangladesh. Pani is het Bengaalse woord voor water: het fundament van leven. De mensen achter de stichting zijn ervan overtuigd dat hulp begint met de basis (water, hygiëne, school). Hulp heeft echter pas echt zin als dit leidt tot zelfstandigheid. Stichting Pani streeft hiernaar met de Learn.Work.Shop (LWS). Meer informatie staat op www.stichtingpani.nl.