Afbeelding
Foto:

Winnaar bekend: Anchalee Massagesalon geeft lang weekend Spanje weg

BEMMEL - De winnares van een lang weekend naar Spanje voor twee personen is bekend. De gelukkige is Petra Wagener uit Bemmel. Enige maanden geleden was er een speciale actie bij de Thaise Massagesalon uit Bemmel voor klanten die de salon met enige regelmaat bezoeken.

In juni 2018 zal Petra met haar man ondergedompeld worden in Spaanse sferen. In een prachtig appartement op de urbanisatie Puebla Tranquila in Mijas (tussen Malaga en Marbella), op nog geen 5 minuten van het strand van Fuengirola kan het Bemmels echtpaar even lekker uitblazen. De gemiddelde temperatuur aan de Costa del Sol ligt in juni halverwege de twintig graden en met een gemiddeld aantal zonuren van elf zijn er voldoende ingrediƫnten voor een prachtig en relaxed weekend.

"Onze klanten hebben enorm enthousiast gereageerd op deze actie. Ik denk dat deze prijs wel voor herhaling vatbaar is. Wij gaan de aankomende weken eens goed nadenken over een nieuwe actie", aldus eigenaresse Anchalee. "Namens de masseuses en mijzelf wil ik Petra en haar man een goede reis en ontzettend veel plezier wensen!"