Afbeelding
Foto:

Gratis advocatenspreekuur in Bemmel

BEMMEL - Sinds 2010 houdt mr. Clemens van Rossum als advocaat kantoor aan de Dorpsstraat 6 in Bemmel. Hij voert zijn advocatenpraktijk alleen. Voor intercollegiaal overleg onderhoudt hij contact met het bekende kantoor De Mul Zegger Advocaten met vestigingen in Nijmegen, Apeldoorn en Druten.

Deze intercollegiale samenwerking krijgt begin mei een uitbreiding op de locatie van het kantoor van mr. Clemens van Rossum aan de Dorpsstraat 6. Hij en mr. Bas van Snippenburg van De Mul Zegger Advocaten van de vestiging in Nijmegen zullen daar dan op elke dinsdagavond een gezamenlijk spreekuur houden. Dit spreekuur is gestart op dinsdag 2 mei van 19.30 tot 20.30 en wordt daarna elke week op de dinsdagavond op datzelfde tijdstip gehouden. Iedereen die een advocaat wil spreken over juridische kwesties is welkom, of het nu is op het gebied van adviseren of het voeren van een juridische procedure.

Het is een gratis inloopspreekuur. Als u liever vooraf een afspraak wilt maken, kan dat tijdens kantooruren via 0481 465448.

Mr. Clemens van Rossum voert een algemene praktijk onder andere op de rechtsgebieden personen- en familierecht, strafrecht, incasso's, schadekwesties, contractenrecht, huurrecht en burenrecht. Mr. Bas van Snippenburg houdt zich bezig met arbeidsrecht, pensioenrecht, ondernemingsrecht en vennootschapsrecht.

Nieuw: schietvereniging Kort Oisterwijck Doornenburg

DOORNENBURG - Op dinsdag 26 september starten wij met de schietochtenden voor 55-plussers binnen de Gemeente Lingewaard.

"U bent vanaf 10.30 uur welkom in de schietaccomodatie aan de Pannerdenseweg 47 in Doornenburg. Onze instructeurs zullen onder deskundige begeleiding de beginselen van de schieten bijbrengen. En een gezellige en ontspannende bezigheid onder het genot van kopje koffie en thee Neemt u gerust uw partner, een goede vriend of college mee. Wij zien graag op dinsdag 26 september! Onze schietlocatie bevindt zich achter café en zaal Kort Oisterwyck aan de Pannerdenseweg 47 Doornenburg."

Afbeelding