Afbeelding
Foto:

Volharding op jaarlijkse SWL-manifestatie

HUISSEN - Bij de jaarlijkse SWL-manifestatie was ook dit keer muziekvereniging Volharding aanwezig. Op de markt in Huissen was het weer een gezellig en nuttig samenzijn.

De diverse culturele verenigingen en organisaties zetten hun beste beentje voor. Volharding was onder leiding van Katja Mensink met een zware delegatie aanwezig,en dat was ook nodig bleek; veel jeugd maar ook ouderen lieten zich informeren over muzieklessen, instrumenten en alles wat Volharding bieden kan.

Met het vleiskeuren in aantocht werden ook de traditionele kermisloten verkocht. De inmiddels veelgevraagde Volhardinggroene loten gingen vlot van de hand, iets wat de vereniging ieder jaar weer veel deugd doet. Het A-orkest telt momenteel 40 personen, maar dat mogen er gerust nog meer worden. Ook het leerlingenorkest dat nu uit twaalf personen bestaat, kan nog uitbreiding gebruiken. nog handige tip. Kom met het Vleiskeuren naar het Raadhuisplein dan weet je meteen of je een prijs hebt. Om 7 uur begint het daar.

Nieuw seizoen Vrouwengilde Doornenburg

DOORNNBURG - Maandag 25 september opent het Vrouwengilde Doornenburg het nieuwe seizoen.

Het bestuur is er weer in geslaagd een gezellig en interessant programma te maken. "We beginnen om 19.00 uur met een openingsviering in de kerk van Doornenburg. Vervolgens gaan we naar zaal Kort Oisterwijk in Doornenburg, voor de jaarvergadering en enkele rondjes bingo.

Nieuwe leden zijn natuurlijk ook welkom. Men kan zich eventueel melden bij één van de bestuursleden: 0481 423310."