Afbeelding
Foto:

Fort Pannerden categorie-winnaar

van de 'eropuit in eigen land' prijs

DOORNENBURG - De Eropuit in Eigen Land Prijs is een prijs die de website jaarlijks uitreikt aan de, door het publiek gekozen, meest favoriete bedrijven. Zij werken hierbij met diverse rubrieken en elke rubriek kent een winnaar, een tweede en een derde plaats. Bezoekers van de site kunnen stemmen op hun favoriete accommodatie, dagje uit of restaurant.

In de categorie 'Dagje uit' is Fort Pannerden als winnaar gekozen door het publiek! Zeer zeker niet zonder reden. Bij Fort Pannerden is ontzettend veel te beleven als het gaat om cultuurhistorie en activiteiten. Belevingen voor jong en oud en voor iedere gelegenheid! Wat dacht je van Expeditie Pannerden (vanaf 6 jaar), waarin je het geheim van Soldaat Willem Derksen ontdekt? Met een geheimzinnige sleutel en een zaklamp ga je op puzzel-expeditie door de donkere gangen en kamers. Voor bezoekers vanaf 12 jaar is er de real life game Elements. Denk, doe en red het fort. Of luister naar alle sterke verhalen van de Fort gidsen.

Ruim 75 vrijwilligers werken met heel veel liefde in Fort Pannerden om voor iedereen een onvergetelijke dag te maken. Met trots mag het fort dan ook de eropuit in eigen land prijs in ontvangst nemen, met dank aan het vele publiek dat heeft gestemd!
Ben je benieuwd geworden naar Fort Pannerden? Voor meer informatie kijk op fortpannerden.eu