'Gezonde voeding en beweging'

in het Familiekrachtcafé

BEMMEL - Op donderdag 21 september verzorgen Stichting Familiekracht en Stichting Welzijn Lingewaard in Bemmel het Familekrachtcafé. Tijdens deze avond krijgen ouders en opvoeders onder meer informatie over gezonde voeding en bewegen, hoe hiermee om te gaan in het gezin.

Het Familiekrachtcafé wordt geleid door Arjen Mettrop, gezins- en kindercoach bij Stichting Familiekracht. Na een gezamenlijke opening zal Rosanne de Groot, sport- en cultuurcoach bij Stichting Welzijn Lingewaard, een half uur haar kennis delen waarna er ruimte is voor vragen en er als groep interactief verder wordt ingegaan op voeding en beweging. De focus ligt tijdens de avond op het delen van kennis en ervaringen van de spreker en de deelnemende ouders of opvoeders.

Het Familiekrachtcafé start op donderdag 21 september 2017 om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) in het gebouw van Stichting Welzijn Lingewaard, Cuperstraat 9 in Bemmel. Deelname aan het Familiekrachtcafé is gratis. Aanmelden kan via info@familiekracht.nu of SWL meldpunt, meldpunt@swlingewaard.nl. Uiteraard ben je ook zonder aanmelding welkom!

Vrouwen Haalderen

HAALDEREN - De vakantie zit er weer op en het bestuur is er weer in geslaagd om een mooi en gezellig jaarprogramma samen te stellen.



"We starten met de jaarvergadering op 27 september. We sluiten af met een gezellige bingo." Aanvang 20.00 uur in De Tichel.