Afbeelding
Foto:

Nieuwe buurtspeelplaats

in Bemmel

BEMMEL - Jesper en Rob Polman (eigenaren van Eetwinkel Polly) en Mariken Goris (directeur Integraal Kindcentrum Donatushof) zetten al ruim anderhalf jaar hun schouders onder het realiseren van een nieuw plein in Bemmel.

Er zijn mooie plannen gemaakt en er is heel wat overleg gevoerd. Overleg met kinderen, buurtbewoners, stichtingen, het wijkplatform, de gemeente, verenigingen. De financiering is zo goed als rond – de eerste schop kan binnenkort de grond in!

De buurtspeelplaats beslaat het hele perceel rondom IKC Donatushof, locatie Dr. Hoijngstraat. Het grenst aan Dr. Hoijngstraat, Klappenburgstraat, Dr. Rudolph van Oppenraaijstraat en Franciscusstraat. Het wordt een openbaar plein, groen en afwisselend; om (samen) te spelen, te ontmoeten, te bewegen en te ontdekken.

"Bent u nieuwsgierig? Alle geĂ¯nteresseerden zijn welkom op donderdag 26 oktober, in het gebouw van het IKC aan Dr. Hoijngstraat 5 in Bemmel. Inloop tussen 19.00-21.30 uur. We zorgen voor koffie en thee, de mogelijkheden om de plannen te bekijken, vragen te stellen, in gesprek te zijn."