Afbeelding
Foto:

Hans Buis Keukens bestaat vijfentwintig jaar

BEMMEL – Het is dit jaar alweer vijfentwintig jaar geleden dat Hans Buis met zijn eigen keukenbedrijf in Bemmel gestart is. Daar waar veel keukenzaken ter ziele gingen, vooral door het hoge kostenplaatje en de economische recessie is Hans Buis Keukens een heel gezond bedrijf.

Keukens verkopen zonder showroom, maar wel vanuit een modern ingerichte keukenstudio slaat nog steeds goed aan. Op deze manier kunnen de kosten worden beperkt, waardoor het bedrijf een scherpe prijs kan neerleggen voor de nieuwe keuken.

Door de kleinschaligheid van het bedrijf heeft de potentiële klant altijd Hans Buis zelf als aanspreekpunt. Vanwege de korte lijnen kan het bedrijf snel schakelen en dat is vooral voor de service en nazorg een groot voordeel. Hans Buis Keukens is zeer klantgericht en kan voor elke beurs een keuken leveren.

Het keukenontwerp wordt op de computer in 3-D full color gemaakt. De klant krijgt hierdoor een heel reëel beeld van zijn nieuwe keuken. Vanzelfsprekend wordt de nieuwe keuken door zeer vakbekwame eigen monteurs geplaatst. Op de site van Hans Buis Keukens is ook het keurmerk te zien. Hierop zijn de resultaten van de afgelopen jaren te lezen, ook ten opzichte van het landelijke resultaat.

In verband met het vijfentwintig jarig bestaan van het bedrijf krijgt iedere klant bij aanschaf van een nieuwe keuken, inbouwapparatuur tegen internetprijzen, keukenkasten en aanrechtblad met dertig procent korting en een kookkraan 4-in-1 touch ter waarde van 1149 euro gratis. Deze actie is geldig tot eind 2018.

Hans Buis Keukens, Verlengde Herckenrathweg 22 Bemmel. www.hansbuiskeukens.nl info@hansbuiskeukens.nl; 06 53152995. Uitsluitend op afspraak.