Afbeelding

Elles Springs & The State Sinners spelen in de Theaterkerk

BEMMEL - Op vrijdagavond 6 oktober heeft TOP weer een geweldig muziekoptreden voor u in petto: Elles Springs & The State Sinners. Singer-songwriter Elles Springs uit Elst staat bekend om haar warme, unieke stem.

Met haar nummers weet zij americana, jazz, blues, pop en een tikkeltje country evenwichtig te combineren. Elles timmert al een tijd aan de weg en staat, samen met haar gitaar, bekend om haar bijzondere geluid.

In 2005 worden Elles en haar toenmalige band opgemerkt door talentscout Henkjan Smits, met wie ze een samenwerking start. Hierna staat Elles op bekende Nederlandse festivals en podia zoals Huntenpop, Paradiso en Ahoy. De Telegraaf beschrijft Elles als ‘het wildere zusje van Ilse de Lange’.

In 2014 start de creatieve Elles een nieuwe band: The State Sinners. Met deze band combineert Elle haar liefde voor Americana en het schrijven van eigen nummers. Deze TOP TLC Session belooft een heerlijke mix te worden van pop, americana, blues en jazz. Laat je muzikaal verrassen door de prachtige, originele nummers van Elles en The State Sinners!

Aanvang 21:00. Kaartjes kosten tien euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en zijn ook verkrijgbaar aan de kassa in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Collecte spierfonds Haalderen

HAALDEREN - De collecte, waarvan de opbrengst wordt besteed aan onderzoek naar spierziekten (Prinses Beatrix Spierfonds), heeft in Haalderen het mooie bedrag van 958,35 euro opgeleverd.

"Wij zijn de gevers zeer erkentelijk voor hun bijdrage en de collectanten voor hun inzet en hopen met dit bedrag weer veel te kunnen doen in de strijd tegen deze ziekten" , aldus Wilma Wismans.

Afbeelding