After-kermisparty in Gendt

After-kermisparty in Gendt

GENDT - Zin in een gezellig feestje? Na het succes van de vorige jaren, presenteren de Vrienden van de Harmonie in samenwerking met de Klok Horeca Gendt ook dit jaar weer de After Kermis Party.

De band Seven Days Music zal aan deze feestelijke avond medewerking geven. De After Kermis Party vindt plaats op 14 oktober bij De Klok Horeca Gendt van 20.30 tot 01.00 uur. De kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 en aan de deur 10,00 euro. De voorverkoop is 2 en 4 oktober van 19.30-21.30 uur bij café De Klok in Gendt.

Bingomiddag bij Gendtse Ouderenvereniging

GENDT - Na het koffieconcert dat in een bomvol Providentia op zondagmorgen 17 september door zeemanskoor Schip Ahoy werd verzorgd en waar de aanwezigen met volle teugen van een mooie muzikale morgen hebben genoten, staat er alweer de volgende activiteit op het programma: de herfstbingomiddag.

De bingomiddag is op woensdagmiddag 11 oktober eveneens in Providentia. Het is een besloten middag, alleen toegankelijk voor de leden van de OVG. Er zijn weer mooie prijzen te winnen tijdens deze altijd gezellige bingomiddag. Tussen de bingorondjes door zijn er ook nog leuke prijzen te winnen tijdens de gratis loterij. Zoals gebruikelijk is er koffie met wat lekkers en wordt er ook 'n consumptie aangeboden. De aanvang van deze middag is 14.00 uur.

Leerlingen Het Drieluik in actie voor Lingewaard schoon!

HUISSEN - Vrijdag 13 oktober gaan ruim honderd leerlingen met hun begeleiders door de wijk Zilverkamp om het zwerfvuil op te ruimen.

Ze zijn gewapend met prikstokken, vuilniszakken en plastic handschoenen. Wilt u als ouder of wijkbewoner meelopen met een groepje, neem dan contact op met info@zilverkamp-zuid.nl.

Het streven is om vier maal per jaar een zwerfvuilactie te doen. De volgende keer -in februari- gaan de leerlingen van basisschool 't Holthuus op pad.