Dorpsbijeenkomst

Werkgroep Doornenburg

DOORNENBURG - Donderdag 9 november houdt Werkgroep Doornenburg om 19:30 uur in het Ontmoetingscentrum een bijeenkomst voor alle inwoners van Doornenburg.

Op deze avond wordt de inwoner bijgepraat over de resultaten en stand van zaken van de diverse thema’s die zijn opgenomen in het Dorpsontwikkelingsplan.

Het betreft de volgende thema’s: Wonen, Zorg, Leefomgeving, Onderwijs en sport, Recreatie en toerisme. "Buiten uw mening is ook uw kennis en kunde van groot belang voor de Werkgroep bij de uitvoering van de diverse speerpunten. We gaan op deze avond nader in op de meest actuele thema’s die onze dorpsgemeenschap momenteel bezig houden, zorg, wonen en duurzaamheid. Bij wonen en duurzaamheid denken we vooral aan de mogelijkheid om samen projecten op te zetten voor duurzame energie."

Kunt u deze avond niet aanwezig zijn dan verwijzen we u voor meer informatie naar: www.werkgroepdoornenburg.nl en de facebook-pagina van de Werkgroep Doornenburg. Hier is ook het Dorpsontwikkelingsplan (DOP) te downloaden.