Afbeelding
Foto:

Assortiment Proeverij

van WijnZinnig Gendt

GENDT - Zondag 29 oktober organiseert WijnZinnig Gendt zijn jaarlijkse Assortiment Proeverij.

Benieuwd naar alle nieuwe wijnen voor het aankomende najaar of wilt u inspiratie opdoen voor mooie combinaties met winterse gerechten, dan is een bezoek aan deze proeverij absoluut een aanrader.

Tijdens deze middag heeft u de mogelijkheid om ongeveer 70 wijnen te proeven die allen een uniek karakter hebben en passen bij de gezelligheid van de aankomende maanden. "We openen de deuren van De Klok Horeca Gendt om 13.00 uur en dan kunt u, aan de hand van een overzichtelijke proeflijst, de wijnen op uw eigen tempo proeven. Bij iedere tafel zal een vertegenwoordiger van de desbetreffende wijn aanwezig zijn om alle informatie te geven die u graag wilt hebben. Het is niet noodzakelijk om precies om 13.00 uur aanwezig te zijn, want de deuren blijven open tot 17.00 uur. U heeft dus de gelegenheid om te proeven tussen 13.00 en 17.00 uur.

Zoals u van ons gewend bent, zullen alle wijnen zeer aantrekkelijk geprijsd zijn en daardoor is het ook bijzonder geschikt om alvast uw wijnen te selecteren voor uw relatiegeschenken/kerstpakketten. Uiteraard worden deze door ons op een creatieve wijze verpakt.

Gedurende de middag zal De Klok Horeca Gendt u voorzien van heerlijke hapjes en zal de bekende kaasbar niet ontbreken. De toegang voor deze proeverij is geheel gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar voor ons zeer wenselijk om genoeg proeflijsten te maken en te zorgen dat er voldoende hapjes zijnā€¦

Voor specifieke vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Graag tot 29 oktober!

WijnZinnig Gendt, Dorpstraat 34, Gendt; www.wijnzinnig.eu; info@wijnzinnig.eu.